Ana içeriğe atla

18 Mayıs 2018’de kurulan Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ikinci yılını tamamladı. Bu süre zarfında yeni üniversiteyi sağlam temeller üzerinde kurmak için büyük bir gayretle çalıştıklarını vurgulayan Rektör Sarıbıyık, “Bunu yaparken bilime, sektöre, şehre ve ülkeye hizmet etmekten geri durmadık. Bilim ve hizmetle dolu iki yıl geçirdik. 3 yeni fakülte, 2 yeni meslek yüksekokulu kurduk. 41 bilimsel projemiz onay gördü. Öğrenci sayımız 24 bin 283 oldu” dedi.

"Bilgiyi Beceri ile Bütünleştiren Üniversite"misyonu doğrultusunda, bilgi ve teknolojiyi ülkemiz sanayinin ihtiyaçlarını karşılamak ve ülkemizin ulusal kalkınma ve stratejik hedeflerine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Şehrin yeni üniversitesi #SUBÜ2Yaşında