Ana içeriğe atla

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO), TTO yönergesinin 04.10.2018 tarihinde gerçekleştirilen Senato Toplantısında kabul edilmesiyle kurulmuştur. 2018 yılının Aralık ayı itibariyle Üniversitemiz Rektörlük Ofislerinin de içinde bulunduğu Esentepe Kampüsündeki T2 Binasında faaliyetlerine başlamıştır.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin "Bilgiyi Beceri ile Bütünleştiren Üniversite" misyonu doğrultusunda, Üniversitemiz Akademisyen ve Önlisans, Lisans ve Lisansüstü Öğrencileri tarafından geliştirilen inovatif fikir, bilgi ve teknolojiyi, ülkemiz sanayinin ihtiyaçlarını karşılamak ve ülkemizin ulusal kalkınma ve stratejik hedeflerine katkı sağlamak amaçlarıyla paydaşlarına sunmaktadır.